COLLECTIE TE KOOP FORD MUSTANG

OVER DEZE CLASSIC

De 1965 Ford Mustang Convertible is een iconische Amerikaanse "Muscle car" die al tientallen jaren de harten van autoliefhebbers verovert. Onze Mustang Cabriolet uit 1965 is altijd tot in de puntjes verzorgd en verkeert in topconditie.
De 289 V8-motor (4,7 liter V8) werd onlangs volledig gereviseerd. Dit betekent dat hij net zo krachtig loopt als toen hij van de fabrieksvloer rolde. Bovendien zijn alle technische aspecten onder handen genomen, waardoor hij niet alleen mooi maar ook veilig en betrouwbaar is. Het exterieur van de auto is in uitstekende staat, met mooie lak en goed chroom. De zwarte cabriokap is gloednieuw en voegt een vleugje elegantie toe aan de toch al stijlvolle auto. Ook het interieur onderscheidt deze Mustang.
Het prachtige originele interieur is vrij van ernstige gebruikssporen. Dit is duidelijk een auto die zijn hele leven met zorg is behandeld. Deze Ford Mustang werd origineel geleverd met een aantal zeer gewilde fabrieksopties. Opties zoals stuurbekrachtiging, airconditioning, rembekrachtiging en een elektrisch bedienbare soft top. De Mustang werd voor het eerst geintroduceerd in 1964 en werd al snel een sensatie. Ontworpen om een nieuwe generatie kopers aan te spreken die op zoek waren naar een sportieve, betaalbare auto die zowel stijlvol als praktisch was. Vooral de cabrioletversie was populair, omdat bestuurders konden genieten van het open rijden. Historisch gezien was 1965 belangrijk voor de Mustang Dit was het laatste productie jaar van de eerste en meest populaire generatie Mustangs.

Deze Mustang heeft Nederlands papierwerk waardoor hij makkelijk in elk EU-land te registreren is.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.

Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


GEÏNTERESSEERD IN DEZE FORD?

Dominique Franssens
info@legendaryclassics.nl
+316 2367 9846

Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop