VERKOCHT BMW M3

OVER DEZE CLASSIC

Deze 1987 BMW M3 werd oorspronkelijk geleverd in Italie. Meer dan 15 jaar geleden werd de auto geexporteerd naar Belgie, waar hij nog steeds is geregistreerd. De auto kwam in het bezit van een chef monteur bij BMW Belgie die de auto in een ongelooflijke staat heeft gehouden. Je zou kunnen zeggen dat deze M3 is in betere vorm dan toen hij nieuw werd afgeleverd. De auto is in absolute topconditie zowel technisch als optisch. Geen roest problemen. Motor en de versnellingsbak presteren naar hun volledige potentieel. De zwarte metallic lak is prachtig en het originele stoffen interieur voelt en oogt als nooit gebruikt. Deze BMW wordt geleverd met een volledige service historiek.
Naar onze mening wordt er op dit moment geen tweede M3 in deze schitterende staat aangeboden op de Europese markt.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE BMW M3 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop