VERKOCHT PORSCHE 911

OVER DEZE CLASSIC

Deze hoogwaardig opgebouwde 1979 Porsche 911 Outlaw is alles waar de echte rijder naar op zoek is. Deze 911 is mooi, ongelooflijk goed gebalanceerd en natuurlijk snel.
Het hart van dit monster is een volledig opnieuw opgebouwde en getunede 3.2 Carrera-motor gekoppeld aan een nieuwe 5 speed transmissie.
Alle aanpassingen zijn te veel om op te noemen, maar ik zal proberen het beeld te schetsen : volledig bilstein-onderstel en verstelbaar shock systeem.
Brembo rem-systemen rondom. Extra torsiebar aan de voorkant, aangepast uitlaatsysteem, lichtgewicht RS-stijl spatborden voor , lichtgewicht motorklep voor duck tail, lichtgewicht RS-voorbumper, gecertificeerde rolkooi, monit rally tripmaster, Sparco racezetels, racestuur, Porsche 964 dashboard en meters, batterij cut off systeem enz….enz…
Vlak voordat de auto arriveerde kreeg hij een volledig service en er werd een nieuwe koppeling en nieuwe banden gemonteerd.
Er zijn veel meer details en we sturen u op aanvraag graag een recent taxatierapport toe.
Deze Outlaw heeft momenteel een Belgische oldtimer registratie.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.

Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner Dutch Car Connection van een gratis offerte! (https://www.dutchcarconnection.com/nl/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 911 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop