VERKOCHT CHEVROLET BEL AIR

OVER DEZE CLASSIC

Deze 1957 Chevrolet Bel Air cabriolet werd 3 jaar geleden uit Miami Florida geimporteerd.
Toen de auto aankwam was hij reeds in een zeer goede algemene conditie. De huidige eigenaar vond echter dat deze Bel Air het verdiende om naar een volgend niveau getild te worden en dat is precies wat hij deed.
Het merendeel van het onderstel werd vernieuwd en natuurlijk vertoont deze geen roest. Het beroemde "350 small block" (5,7 liter V8) werd uit elkaar genomen en volledig gereviseerd. Deze presteert dan ook weer naar volledig potentieel. Ook de versnellingsbak heeft een volledige service ondergaan.
Deze mooie Bel air heeft zeer goede lak en alle chroom trim is als nieuw.
Het originele volledige lederen interieur is in zeer goede staat. Deze Chevy Bel air kwam met veel fabriek af geleverde opties zoals; elektrische ramen, elektrisch dak en stuurbekrachtiging.
Uiteraard zijn alle invoerrechten voor Europa al betaald en kunnen wij u helpen bij het registreren van de auto in elk EU-land.
Ook vervoer wereldwijd is inbegrepen in ons servicepakket.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.

Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner Dutch Car Connection van een gratis offerte! (https://www.dutchcarconnection.com/nl/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE CHEVROLET BEL AIR ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop