VERKOCHT PORSCHE 911

OVER DEZE CLASSIC

Deze eerste eigenaars handgeschakelde Porsche 911/997 Carrera 2 Cabrio 2006, verkeert over zeer goede algemene staat.
De auto is nieuw geleverd en onderhouden door Porsche Centrum Brussel. Vanaf dag een werd een volledige geschiedenis bewaard. Bij aankomst kreeg deze 911 weer een grote service. Er is ook wat preventief werk gedaan. IMS-motorlagers en alle pakkingen werden vervangen. Volledige remsystemen rondom werden vernieuwd. Koppeling werd vervangen. Versnellingsbak is gecontroleerd en gespoeld. Om af te sluiten hebben we ook gloednieuwe Michelin pilot-banden gemonteerd. De wagen presteert dan ook naar zijn volledige potentieel. Deze Porsche 997 heeft prachtige basaltzwart metallic lak en een zeer aantrekkelijk cognac interieur. De vorige eigenaar heeft kosten noch moeite gespaard en heeft een van de weinige full options 997s ooit in Belgie besteld. Opties zoals: 19-inch Porsche Carrera sportwielen, volledig elektrisch en geheugenpakket, stoelverwarming, sportpakket, lederen bekleding met soft look, parkeerhulp, bi-xenonverlichting, grote Porsche-navigatie, cd-wisselaar en nog veel meer.
Deze Porsche 911 heeft nog steeds zijn eerste Belgische registratie
Bel 0031623679846 voor meer informatie.

Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner Dutch Car Connection van een gratis offerte! (https://www.dutchcarconnection.com/nl/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 911 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop