VERKOCHT TRIUMPH TR3

OVER DEZE CLASSIC

Deze prachtige Triumph TR3 uit 1961 is alles wat je van een echte Engelse roadster mag verwachten.
Fantastische lijnen, veel chroom en een prachtig geluid.
Dit exemplaar is ongeveer 9 jaar geleden door een Engelse roadster-specialist in Belgie gerestaureerd. Deze TR3 is nauwelijks gereden sinds en dat blijkt. De algehele conditie is geweldig.
Onze Triumph is absoluut roestvrij. De 2 liter 4-cilindermotor loopt krachtig en de auto doorloopt zijn versnellingen zo soepel als maar kan. Alle technische aspecten zoals breeksystemen, elektra enz ... zijn goed onderhouden en functioneren volledig. Deze roadster heeft prachtige lak en mooi chroom. Het zwartlederen interieur ziet er geweldig uit en de witte biezen op de stoelen geven net dat beetje extra flair. De chromen spaakwielen maken het perfecte plaatje af.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE TRIUMPH TR3 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop