VERKOCHT MERCEDES-BENZ 560

OVER DEZE CLASSIC

We hebben onlangs deze 1988 Mercedes 560SL uit het zonnige Californie geimporteerd. Onze 560SL was al erg goed, maar bij aankomst kreeg de auto een volledige service en bouwden we de bumpers om naar Europese specificaties. Op aanvraag kunnen we ook de EU-stijl koplampen monteren. Deze Mercedes is in zeer goede staat. De wagen vertoont geen roest waar dan ook. De 5,6 liter V8 motor loopt sterk en gelijkmatig . De automatische versnellingsbak schakelt zonder aarzeling.
De lak en het chroom op deze "super leight " zijn in goede staat. Het volledig lederen zwarte interieur is origineel maar netjes. De soft top van de auto is nog als nieuw en natuurlijk wordt deze 560SL geleverd met een hard top in koetswerk kleur.
Alle rechten voor Europa werden reeds betaald en we kunnen u bijstaan met registratie in bijna elk EU-land.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.

Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner Dutch Car Connection van een gratis offerte! (https://www.dutchcarconnection.com/nl/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE MERCEDES-BENZ 560 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop