VERKOCHT PORSCHE 911

OVER DEZE CLASSIC

Deze prachtige "Bahama yellow" Porsche 911T uit 1968 heeft net de meest grondige "nut & bolt" restauratie ondergaan. De auto is volledig gerestaureerd naar fabrieksspecificaties met ongeziene aandacht voor detail en authenticiteit. Het gebruik van de juiste beplatingstechnieken, kleurenselecties, vervanging van materialen en de exacte reproductie van originele Porsche onderdelen hebben geresulteerd in een uniek exemplaar. We kunnen stellen dat de auto zich nu in betere staat bevindt dan de dag waarop hij de fabriek verliet. Natuurlijk is deze Porsche 911 "matching numbers".
Het "Bahama yellow" exterieur en zwart kunstlederen interieur zijn volgens fabrieksspecificaties.
Op verzoek sturen wij u graag een recente onafhankelijke beoordeling toe.
Alle invoerrechten en BTW voor Europa zijn reeds betaald dus de auto is makkelijk te registreren in elk EU-land . De prijs van de auto is inclusief BTW en aftrekbaar voor bedrijven.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 911 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop