VERKOCHT CHEVROLET NOVA

OVER DEZE CLASSIC

Met veel genoegen presenteren we deze 1967 Chevrolet Nova2 SS 6.3 V8.
Er is geen vergissing mogelijk. Dit is een racewagen voor de weg.
Deze Nova is volledig gerestaureerd en sterk gemodificeerd. Er zijn geen vragen over de algehele conditie.
Dit is zowel technisch als optisch een sterke een prachtige auto. Deze Nova heeft nieuwe lak en mooi Chrome. Alle elektrische systemen zijn in goed werkende staat. Het zal geen straf zijn om je tijd door te brengen in het periode correcte zwarte vinyl interieur.
Het echte plezier begint met de technische aanpassingen. Na de optische restauratie wilde de vorige eigenaar deze Chevrolet Nova geloofwaardig maken.
De originele motor moest ruimte maken voor een gemodificeerde 383 Stroker (6.3 8 cilinder) motor in combinatie met een Edelbrock luchtinlaat en een Demon carburatie systeem.
Om dit beest vlot te laten starten, werd een elektronische MSD-ontsteking geplaatst. Een automatische B & M-versnellingsbak werd gemonteerd om al die kracht te over te brengen. Een pro-link ophanging werd gemonteerd en grote schijfremmen voor de broodnodige remkracht. Voor nog meer extra vermogen en een bruut geluid viel de keuze op een Hooker keramisch gecoat Fenderwell uitlaatsysteem.
Deze zelden in Europa aangeboden Nova 2 SS heeft een Nederlandse registratie.

Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner Dutch Car Connection van een gratis offerte! (https://www.dutchcarconnection.com/nl/)
Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE CHEVROLET NOVA ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop