VERKOCHT FORD MUSTANG

OVER DEZE CLASSIC

Zeer mooie 1966 Ford Mustang-coupe in zeer nette algehele staat.
Aangeboden uit privecollectie.
Deze auto is vele jaren geleden uit Florida geimporteerd en is volledig omgebouwd naar de Europese wettelijke normen. Deze auto heeft al een aantal jaren een Nederlandse registratie waardoor het heel eenvoudig is om deze in elk EU-land te registreren.
Natuurlijk vertoont deze Mustang geen roest. Niet op de carrosserie en niet op het onderstel. De zes cilindermotor start onmiddellijk bij het omdraaien van de sleutel en loopt soepel. De roestvrijstalen sportuitlaat zorgt voor een leuk geluid De metallic grijze lak is zeer presentabel omdat deze pas enkele jaren geleden opnieuw is aangebracht.
Alle chroomafwerking is in goede staat. Het originele zwartlederen interieur ziet er geweldig uit en is afgewerkt met een mooi origineel houten stuurwiel.
Geen ontbrekende schakelaars of kapotte wijzerplaten en ook de originele radio is aanwezig.
Deze mustang heeft onlangs een nieuwe Nederlandse technische keuring gehad. Het is dus "instappen en rijden".

Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner Dutch Car Connection van een gratis offerte! (https://www.dutchcarconnection.com/nl/)
Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE FORD MUSTANG ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop