VERKOCHT PORSCHE 911

OVER DEZE CLASSIC

Legendary Classics is erg enthousiast over deze schitterende 1991 Porsche 911/964 Carrera 2 Turbo Look Convertible. Deze auto heeft de prachtige combinatie Midnight Blue Metallic lak (Nachtblau / 37W) met een interieur van code 927 Grey Leather.
De auto heeft recent een complete (prachtig uitgevoerde) spuitbeurt gehad en er zijn verder ook geen kosten bespaard om deze auto er puntgaaf te laten uitzien.
Deze 964 Cabriolet wordt aangeboden door een particuliere Porsche-verzamelaar die al zijn liefde voor Porsche in deze auto heeft gestoken.
Hoewel deze auto geen in de fabriek af geleverde widebody M491 is, heeft hij veel van de upgrades die door Porsche zelf zijn gedaan. De voorspatborden zijn van een echte Porsche 964 turbo en niet een paar goedkope aftermarket-onderdelen.
De achterspatborden zijn allemaal verbreed in staal.
De motor werd zorgvuldig onderhouden en kreeg onlangs een kleine revisie. Deze presteert dan ook optimaal en de handgeschakelde versnellingsbak schakelt soepel.
Echt een plezier om mee te rijden.
Deze Porsche 964 Convertible wordt aangeboden voor € 63900, - wat een fractie is van de prijs van een echte M491 Porsche 964 Convertible. De prijs-kwaliteit verhouding is in dit geval extreem goed.
Deze Porsche 911 heeft Belgisch papierwerk inclusief auto pas die de kilometerhistorie aangeeft.
De gelukkige koper van dit kunstwerk kan zeer verheugd zijn om deze prachtige 911 aan zijn of haar collectie toe te voegen.

Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner Dutch Car Connection van een gratis offerte! (https://www.dutchcarconnection.com/nl/)
Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 911 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop