VERKOCHT BMW 2002

OVER DEZE CLASSIC

Charmante en uiterst zeldzame BMW 2000 Tii Touring uit 1971.
De 2000 Tii is een zeldzame verschijning op zichzelf. Maar deze zeer vroege productie Touring-versie met chromen grill en zonnedak is als een Eenhoorn. Ze zijn gewoon onvindbaar. Een echt collectie voertuig.
Onze BMW 2000 Tii Touring is prachtig origineel en verkeert in topconditie.
Zowel optisch als technisch geweldig.
Geen roest op carrosserie of onderstel. De 2.0 liter 4-cilinder 130 pk-motor loopt soepel en presteert zoals van een goed onderhouden exemplaar verwacht mag worden.
Over onderhoud gesproken; Deze BMW heeft zojuist een volledige service gekregen en is klaar voor technische controle waar dan ook.
De auto is tijdens zijn leven 1 keer opnieuw gelakt in zijn originele kleur en ziet er geweldig uit. Alle chroom is in goede staat inclusief de zeldzame grill. Latere modellen hadden allemaal een zwarte afwerking.
Het interieur is prachtig origineel met een typische jaren zeventig-look.
De bruine kunstleder/verlours is onberoerd maar als nieuw. Geen ontbrekende schakelaars of kapotte wijzerplaten in dit interieur. Alles is volledig functioneel.
Deze BMW 2000 Tii Touring heeft momenteel Nederlands papierwerk waardoor het makkelijk is om in elk EU-land te registreren.
Kortom, dit is de heilige graal voor de echte BMW-verzamelaar. Of misschien wel de perfecte eerste klassieker voor iemand met die met iets heel speciaals wil beginnen.

Bel 0031623679846 voor meer informatie.

Wij verschepen naar elke locatie in de wereld.

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE BMW 2002 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop