VERKOCHT PORSCHE 964

OVER DEZE CLASSIC

Deze Porsche 911/964 Backdate uit 1990 is helemaal voor de Porsche-coureur die net dat beetje extra wil. Deze Backdate is gemaakt door een Porsche-verzamelaar, die meer uit zijn Porsche 964 wilde halen. De hele auto werd op het hoogste niveau gerestaureerd, waarbij verschillende onderdelen werden vernieuwd en opgewaardeerd.
De auto heeft Bilstein-ophanging waarbij alle integrale onderdelen zijn vernieuwd voor een betere wegligging. De motor werd herbouwd door de gerenommeerde Porsche-specialist Van der Gugten in Nederland en er werden wat meer pks aan de motor toegevoegd. Een aangepaste Cup-uitlaat werd gemonteerd om het geluid van de luchtgekoelde Porsche zescilindermotor te weerspiegelen.
De remmen werden ook opgewaardeerd naar de Porsche 993 Turbo-remmen om wat extra remkracht te geven.
Het hele interieur werd afgewerkt met verse alcantara.
De eigenaar die een fervent verzamelaar is, neemt afscheid van de auto omdat hij een nieuw project is begonnen en zijn garage ruimte nodig heeft voor een nieuw project.
De auto heeft een Belgische oldtimer registratie en is klaar voor gebruik.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 964 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop