VERKOCHT PORSCHE 964

OVER DEZE CLASSIC

Legendary Classics presenteert deze prachtige Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet uit 1992. Deze fantastische Porsche is grotendeelse gerestaureerd.
De gehele motor en versnellingsbak werden gereviseerd en er is een nieuwe koppeling geplaatst. Sindsdien heeft de auto slechts 1.800 kilometer afgelegd.
De auto is volledig opnieuw gespoten in de originele kleur "Polar Silver". De vering is vernieuwd en er zijn nieuwe draagarmen, rubbers en schokbrekers gemonteerd. De auto staat op originele Porsche Cup I wielen met Michelin banden.
Deze auto heeft al zijn zogeheten "Books and Records". De geschiedenis kan op aanvraag ingezien worden.
Deze Porsche heeft een Belgische registratie en zou de garage van elke Porsche-liefhebber complimenteren.
De Porsche 964 is de interne naam van het bedrijf voor de Porsche 911 die tussen 1989 en 1994 werd geproduceerd en verkocht. Deze Porsche werd tot januari 1986 ontworpen door Benjamin Dimson en kreeg belangrijke wijzigingen in de styling ten opzichte van eerdere 911-modellen. De meest opvallende verandering waren de geintegreerde bumpers. De Porsche 964 was de eerste auto die werd aangeboden met Porsche ‘s Tiptronic automatische transmissie en vierwielaandrijving als opties.
De 964 werd beschouwd als 85% nieuw in vergelijking met zijn voorganger, de Carrera 3.2. De eerste 964's die in 1989 verkrijgbaar waren, waren "Carrera 4" -modellen met vierwielaandrijving; Porsche voegde in 1990 de achterwiel aangedreven Carrera 2-variant aan het assortiment toe. Beide varianten waren leverbaar als coupe, Targa of Cabriolet. De 964 Carrera was de laatste generatie die werd verkocht met het traditionele verwijderbare Targa-dak.
Een nieuwe atmosferische motor genaamd de M64 werd gebruikt voor 964-modellen, met een cilinderinhoud van 3,6 liter ( 6 cilinder ) . Porsche heeft de ophanging grondig herzien en de torsiestaven vervangen door schroefveren en schokdempers. Stuurbekrachtiging en ABS-remmen werden voor het eerst aan de 911 toegevoegd; beiden waren standaard. De bumpers en mistlampen aan de buitenkant werden in een lijn met de auto geplaatst voor een betere aerodynamica. Een nieuwe elektrische achterspoiler werd opgetild bij snelheden van meer dan 80 km / u en werd bij lagere snelheden gelijk met de achterklep neergelaten. Een herzien interieur met standaard dubbele airbags vanaf eind 1989 voor alle Noord-Amerikaanse productie-auto's uit 1990. Een nieuw automatisch klimaatregelsysteem zorgde voor verbeterde verwarming en koeling. Herziene instrumenten bevatten een groot aantal waarschuwingslichten die waren vastgemaakt aan het centrale waarschuwingssysteem van de auto om de bestuurder te waarschuwen voor een mogelijk probleem of storing.

Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 964 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop