VERKOCHT MERCEDES-BENZ 190

OVER DEZE CLASSIC

Deze Mercedes 190SL uit 1960 is waarschijnlijk het beste koopje dat we ooit hebben kunnen aanbieden.
De prijs/ kwaliteit verhouding van deze auto is gewoon fantastisch.
Deze 190SL is enkele jaren geleden body off gerestaureerd. Onlangs werd de auto weer een volledig opgefrist. De auto heeft van onder tot boven technische aangepakt. Inclusief een revisie van de originele Solex carburateurs. De motor loopt geweldig en de handgeschakelde versnellingsbak schakelt perfect. Verschillende Chrome delen werden vernieuwd en de auto kreeg een nieuwe laklaag. De kleurencombinatie zilver op rood is nog steeds een van de meest wenselijke voor dit model. Het volledig roodlederen interieur oogt en voelt als nieuw. Alle schakelaars, wijzerplaten etc., werken naar behoren.
Kortom een prachtige, correcte auto en een degelijke investering.
De Mercedes 190Sl Roadster werd geproduceerd van 1955 tot 1963 Het eerste prototype werd aan het publiek getoond op de New York Motor Show. Een jaar later werd het uiteindelijke productiemodel in Geneve voorgesteld. De 190SL werd ontwikkeld door Mercedes in een extreem korte periode van 5 maanden na suggestie van de Amerikaanse importeur Max Hoffman die een recordverkoop in Amerika beloofde. In de loop der jaren zijn er 25.000 stuks geproduceerd en de 190SL is een van de meest gewilde klassiekers op de huidige markt geworden.
Taxatie en datakaart van deze prachtige roadster kunnen op verzoek worden nagekeken.
Technische info: 4 cilinder lijnmotor, 1897 Cm3, watergekoeld. 2 kleppen per cilinder, 2 carburateurs (Solex 44PHH), Maximaal vermogen 77KW / 105PK, Versnellingsbak 4 versnellingen handgeschakeld, achterwielaandrijving.

Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE MERCEDES-BENZ 190 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop