VERKOCHT PORSCHE 911

OVER DEZE CLASSIC

Deze "body off" gerestaureerde Porsche 911 3.2 Carrera cabriolet uit 1989 is op zen zachtst gezegd een zeldzame verschijning. Deze Porsche 911 was een van de weinige ooit geleverd in kleurcode L81K beter bekend als "Salmon Silver metallic" of in het Duits "lachssilber".
De combinatie met het roodbruine volledig lederen interieur en de softtop is zeldzaam en prachtig. Deze matching numbers 911 3.2 Carrera is op hoog niveau gerestaureerd.
Alles aan deze prachtige Carrera 3.2 is nieuw. Onderstel, remsystemen, elektrische systemen, brandstof & remleidingen, volledig gereviseerde motor en G50 versnellingsbak. Gloednieuwe lak en een volledig opnieuw bekleed interieur. De auto voelt aan alsof hij in 1989 net uit de showroom is gerold.
Deze 911 is origineel geleverd met vele opties. Opties zoals; elektrische soft top, elektrische stoelen, elektrische ramen, airconditioning, volledig lederen interieur, licht metaal wielen en meer. Deze cabriolet is origineel geleverd in Duitsland en staat momenteel geregistreerd in Belgie. Hierdoor is de auto makkelijk overal in de EU aan te melden.

Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)
Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 911 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop