VERKOCHT PORSCHE 911

OVER DEZE CLASSIC

Mooie Porsche 911 Convertible Turbo Look Restomod uit 1978. Dit is een auto die is gebouwd uit liefde voor het rijden en "good looks". De basis van de auto is een Porsche 911 G-model uit 1978.
Maar dat is waar de vergelijking eindigt. De vorige eigenaar wilde een goed uitziende en goed rijdende machine en heeft veel aanpassingen gedaan om dat te verwezenlijken.
Sportievere schokbrekers en remmen zijn geplaatst. Het originele 2.7 magnesium blok is vervangen voor een veel krachtigere en betrouwbaardere 3.2 Carrera motor. Deze zelfde motor is iets meer dan een jaar geleden gereviseerd en sindsdien nauwelijks gereden. Voor het uiterlijk werden de achterspatborden verbreed naar Turbo-specificaties (gebouwd met staal). Voorin zijn originele 911 Turbo spatborden uit die periode gebruikt. Deze Porsche 911 heeft een mooi zwartlederen interieur. Geen ontbrekende schakelaars of kapotte wijzerplaten. Alles in goede staat. De soft top is netjes en sluit goed. De mooie lichtmetalen Fuchs wielen maken het plaatje af. Onze 911 heeft momenteel Belgisch Oldtimer-papierwerk, waardoor het makkelijk is om de wagen in eender EU-land te registreren.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 911 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop