VERKOCHT MERCEDES-BENZ 190

OVER DEZE CLASSIC

Schitterende Mercedes 190SL Roadster uit 1958.
Nadat de auto in 2012 vanuit Oregon USA naar de EU werd geimporteerd, werd de auto 'body off' gerestaureerd. De auto werd teruggebracht naar de fabrieksspecificaties met aandacht voor detail en authenticiteit. We praten over juiste beplatingstechnieken, kleurselecties, materiaalvervangingen en juiste reproductie van originele 190SL-fabrieksonderdelen. De motor was voorzien van zijn originele Solex carburateurs.
Uiteraard is deze Mercedes 190SL Cabriolet matching numbers. Om het leven met deze tijdloze klassieker gemakkelijker te maken is er een elektronische ontsteking aangebracht. De optielijst van deze 190 toont een Hirschmann elektronische antenne en een Becker Europa radio.
De restauratie is in 2015 afgerond waarna de auto verdween in een Nederlandse privecollectie. Bijna nooit gereden kwam de auto nu weer boven water en wordt na een grondige onderhoudsbeurt te koop aangeboden.
Deze prachtige cabriolet is een goede investering en een prachtige aanwinst voor iedere serieuze verzameling.
Op verzoek sturen wij u graag een recente onafhankelijke taxatie.
Chassisnummer: 1210427501751
Kleur exterieur: DB 274 Hellgrun / lichtgroen metallic
Interieur: Donkergroen leer met groene vloerbedekking.
Softtop: Groen
Deze prachtige Mercedes 190SL Roadster heeft Nederlands papierwerk waardoor hij makkelijk in elk EU-land te registreren is.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE MERCEDES-BENZ 190 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop