VERKOCHT CHEVROLET CORVETTE

OVER DEZE CLASSIC

Topstaat 1965 Chevrolet Corvette C2 Coupe V8. Het eerste dat ik me realiseerde toen ik met deze "serious American Muscle" reed, was de solide manier waarop de auto rijdt.
De C2 Corvette staat historisch gezien niet bekend om zijn geweldige wegeigenschappen, maar meer om zijn agressieve karakter. Echter lijkt het erop dat de voormalige Nederlandse eigenaar (meer dan 27 jaar eigenaar) in staat was om balans te brengen tussen de prestaties en het weggedrag. Deze 65 "vette" is jaren geleden body off gerestaureerd in Nederland en zeker gebruikt. Maar ook buitengewoon goed onderhouden. De algemene technische staat is zonder twijfel sterk. Deze 2-deurs sportcoupe heeft nooit een nacht buiten geslapen en dat is te zien.
Wat meer ter zake: de 5.3 V8-motor werd uitgerust met Edelbrock-inlaten, EB-carburateursystemen en EB-luchtfilter. Dit in combinatie met het twin-bank side pipe-uitlaatsysteem geeft de auto die brute kracht waar de V8-liefhebber naar op zoek is. Deze motor is duidelijk geliefd geweest. Hij loopt sterk, soepel en is kurkdroog. De automatische versnellingsbak is enkele jaren geleden gereviseerd en schakelt zonder aarzelen.
De sidepipes brengen het geweldige V8-geluid nog meer naar voren.
Het onderstel is absoluut roestvrij en de koni-schokbrekers zorgen ervoor dat de auto perfect rijdt. De hydraulische remsystemen hebben de juiste remkracht. De fiberglas body is kaarsrecht en heeft een goede lak.
Alle buiten trim inclusief de sidepipe-hitte schilden zijn in zeer goede staat. De prachtige "3 wing" knock-off wielen zijn omwikkeld met cooper lifeliner rubber. Het originele bordeauxrode lederen interieur ziet er geweldig uit. Alle schakelaars en instrumenten in de console en het dashboard werken perfect. Ook werken de iconische lucht aangedreven klaplichten naar behoren.
Omdat deze auto een aanzienlijke waarde heeft, werd hij uitgerust met een Lo Jack-volgsysteem en stroom switch. Kortom: een zeer gezonde, goed uitziende en krachtige Corvette. Klaar voor talloze uren V8-plezier.
Deze prachtige Corvette heeft Nederlands papierwerk waardoor hij makkelijk in elk EU-land te registreren is.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE CHEVROLET CORVETTE ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop