VERKOCHT JAGUAR XK140

OVER DEZE CLASSIC

Deze Jaguar XK140 OTS (Open two seater ) uit 1956 is geen showauto. Deze XK Roadster is een serieus goed onderhouden en geprepareerde historische rallyauto die klaar is voor het komende seizoen.
We verkregen deze wagen van een enthousiaste Belgische rallyrijder die de wagen sinds 1992 bezat en reed.
Aangezien er in deze jaren altijd met de auto is gereden, is hij te allen tijde buitengewoon goed onderhouden. Dit verklaart de geweldige algemene technische staat. Onderstel en carrosserie zijn absoluut roestvrij. De 3.4 6 cilinder motor is enkele jaren geleden volledig gereviseerd en loopt prachtig. De handgeschakelde versnellingsbak schakelt perfect. Remsystemen zijn recentelijk vernieuwd zodat ze zorgen voor de juiste remkracht. Alle elektrische systemen werken volledig. Deze XK140SE heeft presentabele lak en een heel mooi volledig lederen interieur. En nogmaals, alles presteert zoals je van een goed onderhouden auto mag verwachten. De soft top sluit mooi af voor de hopelijk zeldzame regenachtige dagen. De originele knock-off spaakwielen maken het nostalgische plaatje compleet. De XK140SE was het topproduct van Jaguar tussen 1954 en 1957 totdat zijn opvolger op de markt kwam. In totaal zijn er 3349 Roadsters geproduceerd. Het is altijd het meest populaire van alle XK-modellen en het snelste productiemodel van die tijd geweest.
Deze wagen is de meest wendbare en best presterende XK die ik tot nu toe heb gereden. Elke keer als ik in deze auto rijd, kan ik de grijns niet van mijn gezicht krijgen.
Kortom, als u op zoek bent naar een concours gerestaureerd exemplaar om te pronken op een concours elegance, dan is dit niet de auto voor u. Maar als u op zoek bent naar een super presterende, sterke en eerlijke XK140 die klaar is voor de openbare weg, dan raad ik u ten zeerste aan om ons te bellen.
Een recente taxatie kan op verzoek worden ingezien. De ze Jaguar XK140 OTS heeft Belgisch papierwerk waardoor hij makkelijk in elk EU-land te registreren is.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE JAGUAR XK140 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop