VERKOCHT CORVETTE C3

OVER DEZE CLASSIC

Ongelooflijke en zeldzaam uitgeruste 1971 Corvette C3 Convertible 454 (7,4 liter) BIG BLOCK V8 Manual.
Als je op zoek bent naar een ingetogen klassieker om incognito mee te rijden, ben ik bang dat dit niet de auto voor u is.
Dit Bridgehampton blauwe Chrome bumper model is alles waar de liefhebber van USA-klassiekers van droomt. De wagen combineert een uitbundige look met een ongelooflijk V8-geluid. Op zijn zachtst gezegd "het is een auto met uitstraling".
Laten we bij het begin beginnen. Onze matching numbers Big Block V8 Vette is enkele jaren geleden in Europa body off gerestaureerd. De kwaliteit van de auto staat dus buiten kijf.
Alles aan deze zeldzame handgeschakelde C3 cabriolet Chrome bumper is in geweldige staat.
Het onderstel is roestvrij en kaarsrecht. De remsystemen zijn onlangs gereviseerd en zorgen ervoor dat deze serieuze "American muscle" op een dubbeltje stopt. De 454 7,4 liter Big block-motor loopt soepel en presteert optimaal. De Edelbrock carburateurs geven deze bruut nog meer PKs.
Het feit dat deze C3 geleverd werd met een zeldzame handgeschakelde 4 speed versnellingsbak stelt je in staat om al dit geweld als een echte sportwagen te rijden.
De 7,4 liter gecombineerd met het sport uitlaatsysteem zorgen voor een typisch V8-geluid waar iedereen van houdt.
De auto is tijdens de restauratie opnieuw gespoten in zijn prachtige originele kleur (Bridgehampton Blue / code 979). De lak ziet er dan ook uit als nieuw. Alle chromen sierlijsten zijn aanwezig en perfect.
Het zwartlederen interieur is onaangeroerd en in top staat. Alle schakelaars & wijzerplaten zijn aanwezig en de elektrische systemen inclusief de iconische klapverlichting functioneren perfect.
Dit is waarschijnlijk de mooiste Corvette C3 Chrome-bumper die momenteel op de Europese markt wordt aangeboden. De zeldzame specificaties van deze auto maken hem tot een prima investering. Deze Chevrolet Corvette heeft Belgisch papierwerk waardoor hij makkelijk in elk EU-land te registreren is.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE CORVETTE C3 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop