COLLECTIE TE KOOP MERCEDES-BENZ 190

OVER DEZE CLASSIC

Met genoegen presenteren we deze matching numbers, extreem vroege productie en zeldzame specificaties 1956 Mercedes 190SL.
De meeste autoliefhebbers weten al dat wij bij Legendary Classics iets hebben met de iconische Mercedes 190SL.
In de loop der jaren hebben we veel van de 190 "super leicht" gekocht en verkocht in alle condities en configuraties. Het is een misvatting dat SL op de 190 staat voor "sport leicht". De term "sport leicht" is alleen correct voor de beroemde 300SL beter bekend als "Gullwing".
Het komt als dealer maar af en toe voor dat je nog echt onder de indruk bent van een auto.
Deze 190SL uit 1956 doet precies dat.
Deze zeer vroeg geproduceerde 190Sl voldoet aan alle eisen van de zeldzaamheidsschaal en laat zelfs ons hart een beetje sneller kloppen.
De auto is iets minder dan 10 jaar geleden volledig gerestaureerd en recentelijk weer technisch gereviseerd. Ook is deze Mercedes recentelijk volledig opnieuw gespoten in de originele kleur.
Over de toestand kunnen we dus heel kort zijn.
Dit is een mooie & gezonde auto in bovengemiddelde staat zowel technisch als optisch.
Het is wanneer je dieper in de specificaties en geschiedenis van de auto graaft dat je begint te begrijpen wat voor bijzonder exemplaar dit is.
Allereerst; elke beweging die deze auto ooit maakte, elke service, elke reparatie, verandering van eigenaar enz. werd gedocumenteerd in een indrukwekkend uitgebreid geschiedenisbestand vastgelegd.
Ten tweede was deze 190 een van de vroege productiemodellen die een aantal andere specificaties heeft dan de latere wagens. Dingen zoals fijnere chromen lijsten rondom, kleinere achterlichten en geen klok in het dashboard.
Ook werden de vroege productieauto's zoals deze geleverd met de 300SL Gullwing-stoelen.
Wat deze auto nog specialer maakt, is het feit dat hij werd geleverd in een zeer zeldzame off-productiekleur of "sonderlackierung" genaamd "Perigrau".
De combinatie met het ongerepte maar mooie bewaard gebleven, blauw lederen interieur geven deze auto een zeer stijlvolle uitstraling.
Kortom, deze zeer verzamelbare 190 is een investeringskans. Deze Mercedes 190SL heeft Nederlands papierwerk waardoor hij makkelijk in elk EU-land te registreren is.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


GEÏNTERESSEERD IN DEZE MERCEDES-BENZ?

Dominique Franssens
info@legendaryclassics.nl
+316 2367 9846

Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop