VERKOCHT PORSCHE 964

OVER DEZE CLASSIC

Deze "backdated "Porsche 964-911 ST-look uit 1990 is een van de meest prachtige projecten die we ooit hebben kunnen aanbieden. Om te zeggen dat dit niet uw gemiddelde backdate is, is het understatement van het jaar. De bouwers hebben de grenzen verlegd om een auto te produceren die niet alleen geweldig is om naar te kijken, maar ook de performance heeft om deze look te verantwoorden. Ruim 125000,- Euro aan facturen kunnen worden gevonden in dit bouwdossier. Nog niet gesproken over de ontelbare uren die eraan besteed zijn. Ondanks dat de basisauto een 964/911 was, werd de keuze gemaakt om een volledig gereviseerde en licht gewijzigde 993-motor in te bouwen. Deze 3.6 Flat six M64/21 met Bosh Motronic-injectie levert ongeveer 285 pk en is gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak (ook van een late 993) om al dat vermogen te benutten.
Het Bilstein-onderstel en grotere bekrachtigde schijfremmen met ABS, zorgen voor een perfect rijgedrag. Daarnaast werd ook een sperdifferentieel geplaatst.
De carrosserieverbreding gebeurde in staal. De auto werd opnieuw gespoten in "slate grey" en alle bekleding werd vervangen door chroom van een eerder F-model. Om het mooie exterieur plaatje compleet te maken werden de verlichtingsunits vervangen naar 2.3 ST look.
Ook het interieur kreeg veel aandacht en is aangepast om het een historische look te geven. Modificaties: Lichtgewicht binnendeurpanelen, zwart lichtgewicht plafond, lichtgewicht sportstoelen in een zwart leer/houndstooth stof combinatie, zwarte 3 punts veiligheidsgordels, Momo prototipo stuur, blaupunkt Lausanne radio unit etc. etc..
Kortom, een auto die u gezien moet hebben met een geweldig uiterlijk, geweldige rijeigenschappen en echte prestaties. Deze Porsche 911 Coupe heeft Nederlands papierwerk waardoor hij makkelijk in elk EU-land te registreren is.
Bel 0031623679846 voor meer informatie.
Wij verschepen naar elke locatie in de wereld. Vraag onze partner FreightHammer een gratis offerte! (http://www.freighthammer.com/)

Wir sprechen Deutsch, We speak English, Nous parlons Francais, Wij spreken Nederlands.


ZOEKT U DEZE PORSCHE 964 ?

Het exemplaar op deze pagina is helaas verkocht. De kans is echter groot dat wij eenzelfde of soortgelijk exemplaar in onze collectie hebben. Wilt u liever dat wij voor u op zoek gaan? Geen probleem. Plaats een zoekopdracht via onze website.


Bedrijfsgegevens

Alleen op afspraak

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 14.00


           
Morgen Internet - Zorgeloos website
totop